CIRKUS U ŽIVOTINJSKOM CARSTVU

Premijera:
21.04.2018
Autor:
Dora Delbianco
Redatelj:
Petra Radin i Mario Kovač
Glazba:
Matej Meštrović
Producent:
Kazalište Tvornica lutaka
Predstava je:
Arhiva
Izvođači:
Marko Hergešić, Petar Cvirn, Petra Radin

 

IZVEDBE PREDSTAVE 14. i 28. travnja su BESPLATNE!

REZERVACIJA ULAZNICA NIJE MOGUĆA. KARTE SE PREUZIMAJU ISKLJUČIVO NA BLAGAJNI HISTRIONSKOG DOMA U RADNO VRIJEME BLAGAJNE (od 10 do 14h i 2 sata prije predstave)

 

Nove avanture našh veselih junaka samo što nisu počele! Vraćamo se u Životinjsko carstvo na vrlo važan i značajan dan. Dan kada se nakon dvije godine putovanja oko svijeta naša družina ponovno okuplja u svojem predivnom gradu.

Tu su svi. Zapravo, skoro svi...

Zatičemo lava Leopolda, kralj životinja, dobrodušnog, ali i dalje uplašenog, pandu Amandu, dobricu i mudricu, koja je i dalje vlasnica knjižare, galeba Stipu, kapetana broda i ove družine, aligatora Kroka, surfera i hrabrog buntovnika.

Tu je i novi član grupe, pouzdani prijatelj i veliki cirkuski talent, klaun Kiki, prvi čovjek u njihovom gradu. On razumije njihov jezik, za razliku od većine ljudi i pokazat će se kao velika pomoć i čvrsti oslonac.

Jedne junakinje nema, nema žirafe Gracije i oni saznaju da ju je jedan vlasnik cirkusa  na prijevaru odveo u svoj cirkus u Parizu te se tamo sad grozno ponaša prema njoj.

Čim to čuju, oni odmah odlučuju otići u Pariz i osloboditi svoju prijateljicu. Nakon niza smiješnih nesporazuma, oni tamo i stignu. Spretno i hrabro, Stipe i Kiki izvuku Graciju, dok Amanda zapričava Herkulesa.

Herkules se u tom razgovoru posrami i shvati kako se grozno ponašao prema Graciji. Bude mu žao i spreman je na promjenu i ispriku Graciji. Zatim odlučuje da će neko  vrijeme živjeti u Životinjskom carstvu i tamo osnovati svoj cirkus ljubavi u kojem će mu glavna misija biti da sve životinje budu sretne. To će biti najluđi cirkus kojeg ste ikada vidjeli! On je prepun urnebesnih točaka, u njemu je sve šareno, veselo, mekano, zvučno, bučno, puno bombona, čokolade i naših i vaših snova!  

˝Cirkus u životinjskom carstvu˝ dirljiva je i duhovita priča o prijateljstvu i tome kako je sve moguće kada smo tu jedni za druge. Kažu da su nam prijatelji obitelj koju smo sami izabrali, a naši junaci iz Životinjskog carstva izabrali su najbolje na svijetu. Oni su izabrali jedni druge, a vi izaberite njih i vjerujte nam – nećete požaliti ni sekunde.