Dobro je znati...da ne moraš zvati....

Objava: 16.06.2020

Poštovani,

putem naše stranice omogućene su rezervacije za sve termine MAČKA U VREĆI do 05. rujna. 

Karte možete kupiti u Ilici 90 od 10 do 14 sati od ponedjeljka do subote ili na dan predstave koju želite pogledati na Opatovini dva sata prije početka predstave. Napominjemo da na Opatovini nema pretprodaje karata, dakle u parku prodajemo samo karte za taj dan. Karte se prodaju za gotovinu, nema mogućnosti kartičnog plaćanja.

Prilikom ispunjavanja obrasca za rezervaciju karata obratite posebnu pažnju na ZBROJ BROJEVA koji služi kao kontrola da rezervacija nije napravljena putem računalnog programa, već da ste ju napravili vi osobno. Trebate upisati ZBROJ BROJEVA koji su navedeni, npr. ako piše 0+7= onda je 0 plus 7 jednako 7, a ne dva jer vi želite rezervirati dvije karte. Broj karata koje želite rezervirati nije povezan sa zbrojem brojeva koji trebate upisati!!!!

Predstava "MAČAK U VREĆI" igra na otvorenom na Opatovini i ako je odgođena zbog vremena, vaše ulaznice vrijede za prvi sljedeći dan, predstava se NE PREMJEŠTA u Ilicu 90!

Molimo Vas da obratite pažnju na cjenik predstava i posebno pazite da prilikom kupnje ponesete potvrde koje će dokazati status na temelju kojega želite ostvariti popust, za jednog studenta s potvrdom ili jednog umirovljenika omogućujemo kupnju jedne karte s popustom. Molimo Vas da ponesete potvrde od drugih ukoliko kupujete karte za njih, kako bi Vaša kupovina bila uspješna i brza.

Nadamo se da smo Vam barem malo pojasnili neke od najčešćih pitanja koje nam publika postavlja i da ćete uživati ovo ljeto s nama na Opatovini uz MAČKA U VREĆI! :)