KRIZNI STOŽER

Autor:
Rona Žulj & Miran Kurspahić
Redatelj:
Miran Kurspahić
Kostimografija:
Mirna Škrgatić
Glazba:
Mark Mrakovčić
Rasvjeta:
Alen Marin
Producent:
Kazališna družina Rebel, Zagreb
Predstava je:
Aktivna
Izvođači:
Dajana Čuljak/Csilla Barath Bastaić, Sven Jakir, Domagoj Janković i Iskra Jirsak
Puna cijena karte:
60 kn
Cijena karte sa popustom:
40 kn

Predstava Krizni stožer koju je Hrvatsko društvo kazališnih kritičara i teatrologa nagradilo nagradom za najbolje kazališno ostvarenje sezone 2020/2021. prati komunikacijsku stručnjakinju Ines koja se u prvom valu epidemije odvaži na suživot s glumcem Lobelom s kojim je do tada tek ležerno izlazila. Kada se zbog posljedica potresa u njezin stan doseli još dvoje prijatelja, Jasmina i Tomislav, počinju se nazirati pukotine u vezama, karijerama i životima protagonista. Nedugo zatim grad pogodi još jedna, nevjerojatna katastrofa koja ih potpuno odsječe od vanjskog svijeta. Gubeći sve više dodir sa stvarnošću, likovi dopuštaju da na površinu izbiju najskriveniji dijelovi njihovih karaktera.
Inspirirana stvarnim događajima 2020. godine, predstava Krizni stožer fikcionalni je odgovor na recentnu stvarnost koja se još uvijek čini pomalo nadrealnom.
Autorski tim čine dramaturginja Rona Žulj, redatelj Miran Kurspahić, autor glazbe Mark Mrakovčić, kostimografkinja Mirna Škrgatić, oblikovatelj svjetla Alen Marin i dizajnerica plakata Barbara Bjeliš – Studio Kanu. U predstavi igraju Dajana Čuljak/Csilla Barath Bastaić, Sven Jakir, Domagoj Janković i Iskra Jirsak.

Trajanje: 100 minuta