KARAOKE SHOW

Autor:
Davor Špišić
Redatelj:
Paolo Tišljarić
Kostimografija:
Tea Bašić Erceg
Scenografija:
Paolo Tišljarić
Glazba:
Giorgio Baranac
Inspicijent:
Virginia Bolfek
Ton:
Milan Tomašić
Producent:
Kazališna družina KOLARIN, Dubrovnik
Predstava je:
Aktivna
Izvođači:
Jelica Čučević, Darija Mikulandra Žanetić i Leo Mrkić
Puna cijena karte:
80 kn
Cijena karte sa popustom:
60 kn

KARAOKE SHOW - komedija je to o gorko-smiješnim zabunama samoće, o žudnji za ljubavlju i opsesiji da se bude netko drugi ili otputuje u neke bolje svjetove. 
Prvi put je drama izvedena 2004. i to u zvučnom obliku – u produkciji Dramskog programa Hrvatskog radija. Iste godine dogodilo se i koncertno čitanje „Karaoka“, u produkciji Matice hrvatske Osijek. Zatim su karaoke-antijunaci krenuli na Otok i progovorili engleskim jezikom. Naime, obje reading productions koje su uslijedile, odigrane su u Velikoj Britaniji: 2005. u produkciji West Yorkshire Playhouse u Leedsu te 2013. u Londonu, kao projekt Honey-tongued Theatre Productions .Ovo je prva scenska izvedba „Karaoka“ na hrvatskom jeziku, na jeziku na kojem je drama napisana.

Krajem 2020.godine na 60. Festivalu hrvatskih kazališnih amatera, glumice iz predstave Jelica Čučević i Darija Mikulandra Žanetić osvojile su nagrade za najbolju glavnu i najbolju sporednu žensku ulogu
Na X Komedija Festu u Bjelovaru za istu predstavu su osvojili čak tri nagrade za najbolju glavnu žensku ulogu Jelica Čučević za najbolju mušku ulogu Leo Mrkić i za predstavu u cjelosti.
Na  XIII Repassage festivalu koji okuplja najbolje amterske predstave iz republika bivše države  u Ub-u / Republika Srbija osvojili smo također tri nagrade i to za najbolju glumicu večeri po sudu žirija publike te za najbolju glumicu cjelokupnog festivala Jelica Čučević  te nagradu za glazbeno scenski nastup cjelokupnom glumačkom ansamblu.

Trajanje: 60 minuta