Rob Becker: PRAČOVJEK

Premijera:
10.03.2023
Autor:
Rob Becker
Prijevod:
Bojana Bajić
Redatelj:
Peđa Gvozdić
Asistent redatelja:
Sara Ipša
Adaptacija:
Petra Pleše
Kostimografija:
Morana Petrović
Scenografija:
Davor Trupac
Koreografija:
Sara Ipša
Glazba:
Damir Šimunović
Inspicijent:
Goran Glavač
Rasvjeta:
Robert Pavlić
Ton:
Bojan Blažević
Tehnika:
Branko Nenadić
Predstava je:
Gostovanje
Izvođači:
Peđa Gvozdić
Puna cijena karte:
11€
Cijena karte sa popustom:
8€

"Pračovjek"  - "Defending the Caveman" najduži  je one man show u povijesti Broadwaya i Las Vegasa te je postigao svjetski uspjeh. Urnebesna komedija, autora Roba Beckera osvojila je tijekom godina izvođenja  srca milijuna ljudi diljem svijeta. "Pračovjek" je do sada preveden na 25 jezika te je izveden u više od 52 zemlje, a sam autor je tijekom trogodišnjeg razdoblja proučavao psihologiju, sociologiju i prapovijest kako bi napisao komediju o odnosu i razlikama muškaraca i žena od prapovijesti do danas.  

Trenutno više od 40 glumaca diljem svijeta izvodi komediju koja obara sve rekorde gledanosti, a sada je došao red i na Hrvatsku. Hrvatski "PRAČOVJEK" je talentirani Peđa Gvozdić, glumac i redatelj koji ovim naslovom obilježava 10 godina umjetničkog djelovanja u Gradskom kazalištu "Zorin dom".  

"Pračovjek" nudi odgovore na vječni rat spolova - stereotipne, ali opet istinske razlike između muškaraca i žena od prapovijesti do danas. Kroz intenzivnu glumačku igru, mnoštvo  transformacija i izuzetno glumačko umijeće hrvatski "Pračovjek" Peđa Gvozdić nasmijat će vas, podučiti i pomiriti nepomirljivo.